Svetsning, rörinstallationer och rörmontage kräver så väl rätt kompetens som erfarenhet. Även om det kan tyckas vara en relativt enkel process ställer det höga krav på själva svetsningen, då en illa utförd svetsfog kan ge upphov till läckor med stora konsekvenser som följd.

Läckor blir kostsamt

Rör är något vi omger oss med överallt, även om vi oftast inte ser dem. Det flyter vätska, av olika slag, eller gas igenom dem. När ett rör brister kan det på flera sätt bli mycket kostsamt, för det enskilda företaget såväl som för samhället. Det uppstår vatten- eller avloppsläckor, driftstopp och till och med hälsovådliga eller direkt farliga situationer för de människor som befinner sig i närheten. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med att jobbet blir korrekt och professionellt utfört.

Våra rörinstallationer

Våra medarbetare som svetsar och monterar rör innehar de kompetenser som krävs för att utföra alla typer av arbeten inom svetsning, rörmontage och rörinstallation. Vi har en sammanlagd lång erfarenhet och är måna om att leverera ett jobb av högsta kvalitet. Vi levererar med tillhörande VPS-dokument. Varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan!